U Americi sam doživela dobru i korisnu promenu

U Americi sam doživela dobru i korisnu promenu

U Americi sam doživela dobru i korisnu promenu

Prve pozitivne utiske iz uzbudljive Arizone, šalje nam Vanja koja će provesti godinu dana u Americi na kulturnoj razmeni. Njena uzbudljiva priča počinje 10. avgusta kada je svoju avanturu započela prvim letom u  životu u daleku Ameriku. 

”Sam dolazak u Ameriku je bio uzbudljiv imajući u vidu da je ovo bilo moje prvo iskustvo sa letenjem. Porodica me je dočekala i prihvatila kao da se znamo duzi period života, pozitivna je i puna ljubavi. Grad u kome sam ja locirana je velik i uzbudljiv (Phoenix, Arizona), stvarno je divan i još se upoznajemo.”

Anja je ovim putem pohvalila program kao odličnu mogućnost da se upozna totalno drugačiji svet od onog kojeg živimo i na koji smo navikli.

” Za program sam se prijavila sa ciljem da upoznam i doživim nešto drugačije i to sam dobila.  Program je odlična prilika da se Amerika upozna

izbliza, kao i njeni stanovnici, koji su ovde u Arizoni preljubazni, kulturni i divni.Pohvalila bih  profesionalan pristup kordinatora koji su dostupni uvek  i od velike pomoći.”

Za prvih 3 meseca boravka u Arozoni najviše ističe jedinstven osećaj upoznavanja sa porodicom ali i njeno prvo iskustvo letenja avionom. 

Nakon završenih obaveza Vanja voli da provodi vreme u istraživanju, upoznavanju novih gradova, puteva, novih lokacija i ljudi a njena  topla preporuka je da svako treba da upozna i prihvati ne samo Ameriku već bilo koju priliku koja se nudi.Vanja je  konkretno prihvatila iskustvo za kulturne razmene sa SAD-om ,  koje će joj zasigurno promeniti život ma koliko kratko ili dugo trajalo. Ukoliko i ti želiš da doživiš i pričaš o svom  iskustvu u  SAD-u   Prijavi se