Španija kao riznica bogatstva, kulture i umetnosti

Španija kao riznica bogatstva, kulture i umetnosti

Španija kao riznica bogatstva, kulture i umetnosti

Olivera, učesnica programa kulturne razmene u Španiji , nam piše o svom iskustvu u Conil de la Frontera, gradiću na samom jugu Španije. Više pročitajte u nastavku:

“Ovo je program koji dosta daje, a malo traži. Srećna sam što sam deo njega. Volim Španiju, njihov jezik, kulturu i došao je dan kada mi se ostvario san, a to je da na tom mestu živim i provodim vreme sa tradicionalnom španskom porodicom. Nalazim se u Conil de la Frontera, jedan prelepi deo Cadiza, sa definitivno najlepšim plažama. Porodica me je prihvatila toplo i srdačno. Ljudi u Andaluziji su otvorenog srca. Ni u jednom momentu nisam sebe doživela kao stranca. Moji prvi utisci su sjajni. Sa devojčicama učimo zajedno i otkrivamo da su našu svetovi puni sličnosti, a naše druženje svaki dan nova bajka.

Pored časove joge na koje sam krenula odmah pri dolasku, slobodno vreme provodim odlaskom na plažu i u obilasku gradova gde se upoznajem sa istorijom i kulturnim spomenicima. Oduševljena sam lepotom Španije. Ona je kao riznica bogatstva, kulture i umetnosti. Prihvatanje od strane španske porodice, njihova briga i želja da se osećam kao kod kuće, sigurno i prihvaćeno, je jedno nezaboravno iskustvo. Videti i živeti u Andaluziji, u delu Španije gde se rodila korida, flamenko i Pikaso je nezamenljivo iskustvo. Svako ko želi da širi vidike, svoje znanje i ima avanturistički duh u sebi, treba da se priključi ovom programu. U njemu se puno dobija i zato verujte u sebe i budite deo ove neverovatne priče!”

 

Oliveri želimo prelep nastavak programa u Španiji, a ako i ti želiš da iskusiš život u Španiji iz prve ruke Prijavi se