Moje putovanje po Španiji

Moje putovanje po Španiji

Moje putovanje po Španiji

Katarina nam šalje predivne tople pozdrave iz Kordobe, a u nastavku donosimo njeno iskustvo: 

“Program je fantastičan! Super sto ovako nešto postoji, odlična prilika da se upozna druga država, kultura, narod, jezik. Porodica je predivna, imaju četvoro dece, prihvatili su me od prvog dana i odmah zavoleli, jako volim decu, tako da sam se već posle 3 dana osećala kao deo porodice. Mogu da pričam sa njima o svemu, uvek su tu da pomognu ako je potrebno, i sto je meni najbitnije osećam se kao član njihove porodice. Imam tu sreću da je moj “zadatak” da se sve vreme igram sa decom i kroz igru ih učim engleski.

Corodoba je prelep grad, ima svašta da se obidje, ljudi su preljubazni, zaista sam oduševljena. Vikendom obilazim druge gradove, do sad sam bila u Sevilji i Granadi, sledeća destinacija je Malaga! Tokom nedelje obilazim Cordobu, šetam, ponekad ostanem kod kuće, pijem kafu, čitam knjigu, družim se sa porodicom

Najviše mi se dopalo vreme provedeno sa decom, uvek se super zabavljamo, i to sam imala priliku da obidjem gradove u Andaluziji. Svakom bih preporučila da se prijavi, neće se pokajati! Na ovaj način će izaći iz zone komfora, upoznati druge ljude, kulturu, steci će nove prijatelje.”

A ako i ti želiš da iskusiš Španiju, da proputuješ i upoznaš različita mesta Prijavi se