Bijelo špansko vino i uživanje u Španiji

Bijelo špansko vino i uživanje u Španiji

Bijelo špansko vino i uživanje u Španiji

Marija nam donosi svoje utiske sa programa Upoznaj Španiju gde trenutno provodi vreme sa svojom španskom porodicom. Više o njenom iskusvu u nastavku:

“Porodica je slična mojoj u Bosni, mnogo ljudi u ogromnom dvorištu… Svi su dobro raspoloženi, organizovani, vole druženje, dobru hranu i muziku… Sviđa mi se to što su opušteni i zaista se osjećam kao kod svoje kuće. Poio je malo mjesto, ja bih rekla predgrađe Pontevedre i ovdje se može uživati u prirodi.

Pošto sam sa djecom od 10 do 2h, moje slobodno vrijeme počinje nakon toga. Prvo svi zajedno ručamo, a onda biram da li ostajem u dvorištu (imaju veliki bazen, zvučnike, ležaljke – sve potrebno za pravi ljetni vajb) ili idem sa drušvom napolje – obilazak nekih drugih destinacija. Na primjer, za 3 sedmice boravka ovdje, upoznala sam 4 momka i 6 djevojaka sa njihovim društvima. Što mještana, što drugih učesnika istog ovog programa. Posjetila sam Santiago de Compostelu, Sanxenxo, Combarro, Cabo Udra, Pontevedru i 4- 5 plaža.

Bijelo vino porodice Garcia, plaža a la Lanzada, prabaka (85) iz porodice koja pije pivo i sunča se pored bazena sa mnom – prekul nam je, tata koji toliko vjeruje da ću naučiti španski i mama koja mnooooogo brine 🥰”

A ako i ti želiš da stekneš nove prijatelje i upoznaš nove predele Španije Prijavi se