U šest koraka uspešno do studija u Rusiji

U šest koraka uspešno do studija u Rusiji

U šest koraka uspešno do studija u Rusiji

Naša organizacija već devet godina uspešno radi na promociji stipendija za odlazak na studije u Rusiju. Кao rezultat dugogodišnjeg rada, zainteresovani za studiranje u Rusiji mogu da dobiju sve potrebne informacije na jednom mestu. Zajedno prolazimo kroz sve korake sa ciljem da uspešno aplicirate za studije u Rusiji.

U šest koraka uspešno do studija u Rusiji:

1. informacije o programu stipendija
2. pomoć i sugestije pri ispunjavanju aplikacije
3. prevod potrebne dokumentacije
4. medicinski pregled
5. učenje ruskog jezika
6. doček u Moskvi od MKPR tima

U nastavku ćemo pojasniti svaku od stavki:

1. Informacije o programu stipendija

U redovnom terminu konsultacija, besplatno ćete moći da dobijete sve potrebne informacije o programu stipendija Vlade Rusije i odgovore na Vaša pitanja i nedoumice. Sve što je potrebno jeste da dan ranije najavite Vaš dolazak.

2. Pomoć i sugestije pri ispunjavanju aplikacije

Naš tim će Vam besplatno pomoći da ispunite aplikaciju za program stipendija i ukazati Vam na najčešće greške kandidata. Sve što je potrebno jeste da dan ranije najavite Vaš dolazak u redovnom terminu konsulatacija.

3. Prevod potrebne dokumentacije

Kao rezultat dugogodišnjeg uspešnog rada, uspostavili smo saradnju sa uglednim prevodiocima i sudskim tumačima za ruski jezik iz Beograda, tako da uz povoljne cene i kvalitetnu uslugu možete kod nas da prevedete svu potrebnu dokumentaciju na ruski jezik.

4. Medicinski pregled

S obzirom na dugogodišnji uspešan rad na ovom polju, uspostavili smo saradnju sa uglednim zdravstvenim ustanovama iz Beograda, a to su Medi Group i Bel Medic. Svi naši članovi imaju posebne povoljne uslove za obavljanje pregleda u ovim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Beograda. Na ovaj način dobićete kvalitetan pregled i brzu uslugu uz povoljne cene.

5. Učenje ruskog jezika

Naša organizacija već devet godina uspešno organizuje opšte i specijalizovane kurseve ruskog jezika u regionu i kao rezultat toga izrasli smo u najkvalitetniju regionalnu školu ruskog jezika.

Za apliciranje za program stipendija Vlade Rusije nije obavezno znanje ruskog jezika, ali da biste se brže prilagodili novom govornom području i da biste lakše mogli da postignete dobre rezultate tokom studija, preporučujemo svima koji se odluče za studije u Rusiji da savladaju barem osnove ruskog jezika (A1 i A2 nivo), pre odlaska u Rusiju.

Kandidati koji imaju znanje ruskog na B2 nivou, mogu da preskoče pripremnu godinu za učenje ruskog jezika. Na taj način skratićete vreme studija za jednu godinu i imaćete znatno manje troškove.

Pripremna godina je namenjena svima koji na studije u Rusiju dolaze bez adekvatnog znanja ruskog jezika.

6. Doček u Moskvi od MKPR tima

Moskovski klub za podršku i razvoj (MKPR) deluje kao naša organizaciona jedinica u Moskvi sa ciljem okupljanja srpskih studenata i mladih stručnjaka u Rusiji i unapređenja srpsko – ruske saradnje. MKPR najvećim delom čine studenti i mladi stručnjaci različitih profila koji su došli na studije u Rusiju i koji su zainteresovani za unapređenje srpsko-ruske saradnje na polju obrazovanja i kulture.

Članovi MKPR tima će dočekati sve studente koji dolaze na studije u Moskvu i uputiće ih u sve najvažnije informacije, koje su od velikog značaja svakome ko dolazi na studije u Moskvu. Odmah po dolasku, imaćete na raspolaganju i naše studente koji su već duži vremenski period u Moskvi i koji mogu da Vam odgovore na sva Vaša pitanja iz prve ruke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Možete da nas posetite svakim radnim danom od 10 do 18 časova na adresi Kralja Milana 4 (peti sprat), ili da nas pozovete na 065 662 53 25 i 011 265 6888.

Termini konsultacija

  • potrebno je da nas kontaktirate putem mejla ili telefona u cilju zakazivanja tačnog termina za konsulatacije
  • dostupni termini su od 18 do 19 časova

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Možete da nas pozovete na 065 662 53 25 i 011 265 6888 ili pišete na mejl [email protected]