Život u Kini je prelijepo iskustvo

Život u Kini je prelijepo iskustvo

Život u Kini je prelijepo iskustvo

Suzana nam šalje svoje utiske sa programa English Teaching u Kini:

Prvi utisak koji sam stekla po dolasku u Kinu jeste da su svi susretljivi i ljubazni što me jako prijatno iznenadilo. Grad u kom živim se zove Tianjin, ogroman je i jako lijepo uređen. Stan mi je nedaleko od posla, udoban je i konforan pa se već osjećam kao kod kuće.

Sa djecom je jako lijepo raditi. S obzirom da radim sa djecom predškolskog uzrasta, sve učimo kroz igru, trudimo se da bude interaktivno i zanimljivo, a samo gradivo nije teško.  

Ipak, najveći izazov predstavlja uklapanje u drugačiju sredinu i nov način rada i komunikacije, ali kada radite sa prijatnim ljudima sve prepreke se mogu prevazići. Imam veliku sreću što u mom vrtiću radi nekoliko ljudi sa Balkana koji mi nesebično pomažu da se što brže i lakše adaptiram. Konsultujemo se oko časova i materijala koje koristimo, družimo se i poslije posla kada mi prenose svoja iskustva jer su u Kini dosta duže od mene.

Sve u svemu sigurna sam da će život u Kini biti jako lijepo iskustvo. Ukoliko i vi želite da učestvujete u programu English Teaching u Kini možete se prijaviti klikom na dugme – PRIJAVI SE