Porodica se ophodila prema meni kao prema članu porodice

Porodica se ophodila prema meni kao prema članu porodice

Porodica se ophodila prema meni kao prema članu porodice

Svoje utiske iz Italije nam piše Ana, učesnica programa kulturne razmene sa Italijom. Njeno iskustvo pročitajte u nastavku:

Ćao, ja sam Ana. Ostvarila mi se velika želja da provedem neko vreme u Italiji i da upoznam njihovu kulturu i saznam više o njihovom načinu života. Čitajući utiske učesnika programa kulturne razmene, poželela sam da i ja doživim takvo nezaboravno iskustvo. Naravno, odmah sam se prijavila. Provela sam mesec dana u prelepom gradu Viareggio, na obali mora. Porodica koja me je ugostila takodje je prvi put bila deo ovog programa. Bili su jako ljubazni, ophodili su se prema meni kao prema članu porodice. Zajedno smo posećivali razna mesta kako bi mi pomogli da što bolje upoznam njihovu predivnu zemlju. Kada nismo išli u obilaske, bili smo na plaži što smo duže mogli. Svoje slobodne dane koristila sam za obilazak Toskane. Luka i Firenca su gradovi koje bih izdvojila kao one koje obavezno treba da posetite ako se nadjete u blizini. Upoznala sam mnogo finih i zanimljivih ljudi koji su moj boravak učinili još boljim, pored kojih sam naučila i po neku reč italijanskog jezika, koji pre odlaska nisam poznavala. 

Svako ko želi da istražuje i upoznaje nova mesta i zemlje treba da se prijavi za ovaj program jer se neće pokajati. Za mene je ovo bilo iskustvo koje će mi zauvek ostati u lepom sećanju.

Upoznajte i Vi prelepu Italiju klikom na dugme OVDJE