Položite IELTS uz CAR

Položite IELTS uz CAR

Položite IELTS uz CAR

Ukoliko ste planirali studije u inostranstvu svakako jedan od uslova je da imate položen međunardni ispit za engleski jezik – IELTS. IELTS (International English Language Testing System) je međunardno priznati test poznavanja engleskog jezika koji pokazuje nivo poznavanja i razumijevanja engleskog jezika osobama kojima engleski jezik nije maternji jezik. IELTS priznaje više od 10.000 organizacija, u preko 140 zemalja. U te organizacije spadaju vlade, akademske institucije i poslodavci. 

Vedrana je jedan od naših učenika koja je izabrala pripremnu nastavu za IELTS a u nastavku prenosi kako su časovi izgledali: 

Pripremala sam se za polaganje IELTS testa ove godine na individualnim časovima kod profesorice Milice Guzijan u Centru za afirmaciju i razvoj. Pošto sam usljed drugih obaveza krenula kasno sa pripremama za test, Milica i CAR su mi izašli u susret i našli dovoljno slobodnih termina kako bih se uspjela spremiti za isti. Na individualnim časovima profesor se u potpunosti posveti učeniku i nastoji da što kvalitetnije odradi nastavu i na kraju časa zada zadaću koju pregleda kući i prokomentariše naredni čas. U nekoliko navrata sam dolazila umorna i nemotivisana na čas ali profesorica je uvijek nastojala da me oraspoloži i podstakne na rad.

Toplo preporučujem CAR za ovakav vid nastave i pripreme za IELTS.

Više informacija o samome testu možete da saznate OVDJE     a ukoliko želiš da unaprijediš svoje znanje engleskog jezika javi nam se na 066 467 322 ili na [email protected]