Ljeto za pamćenje u Španiji

Ljeto za pamćenje u Španiji

Ljeto za pamćenje u Španiji

Vladica je odlučila da svoje ljeto provede u Španiji kroz program kulturne razmjene. 

Moje prvo putovanje u Španiju bilo je pre pet godina. Iako je boravak tada trajao samo par dana, prijatna atmosfera i ti nasmejani, opušteni ljudi su ostavili jak pozitivan utisak na mene kao i želju da se jednog dana opet vratim i upoznam život u Španiji jos bolje.  Ovaj program kulturne razmene mi je to sada i omogućio.

Kada sam saznala za Centar za afirmaciju i razvoj, otisla sam na informativni razgovor gde sam dobila detaljnje informacije o celokupnom programu. Bez oklevanja sam se prijavila i upustila u predivnu avanturu u kojoj istražuješ drugu kulturu, upoznaješ nove ljude i njihov način života, stičeš prijatelje, učiš drugi jezik ali najvažnije-upoznaješ sebe, širiš svoje vidike i obogaćuješ životno iskustvo.

Mesec dana sam živela u malom mestu koje se zove Collado Villalba, 40 kilometra od Madrida u porodici koja je, malo reći, divna. Prihvatili su me i učinili da se osećam kao njihov član. Od prvog do poslednjeg dana su se trudili da mi pomognu, da mi boravak kod njih učine što interesantnijim, ispunjenijim i da me nauče što više o španskoj kulturi i načinu života.

Preporučujem svima da se prijave , dobićete nezaboravno iskustvo.

Razmišljaš o prijavi? Učini to već sada PRIJAVI SE