Ovo je iskustvo koje bih preporučila svakome

Ovo je iskustvo koje bih preporučila svakome

Ovo je iskustvo koje bih preporučila svakome

Iz sunčane Italije, javlja nam se Bojana, učesnica programa kulturne razmjene “Upoznaj Italiju”. U nastavku pročitajte njene utiske:

“Pozdrav svima! Javljam vam se iz voza negde na sred Sicilije. Ovde sam sada već mesec i po dana i ostajem još toliko. Za to vreme obišla sam dobar deo Sicilije i nadam se da ću posetiti još nekoliko mesta do kraja.

Da mi je neko pričao da ću provesti tri meseca na Siciliji i ovoliko uživati, zasigurno ne bih verovala. U toku ove kulturne razmene sam upoznala dosta predivnih ljudi, saznala dosta o različitim kulturama i načinima života. Pored toga i dalje mi je neverovatno da se u nekoj porodici, a da nije moja, mogu osećati ovako dobrodošlo i prihvaćeno. Ovo je svakako iskustvo koje bih preporučila svakome, jer svakim putovanjem otkrivamo nove predele, ali takođe i dosta o sebi. 

Hvala vam što ste izdvojili nekoliko minuta čitajući ovaj tekst. Za kraj bih samo htela da poručim da ukoliko o ovome razmišljate već neko vreme – kako bi bilo, da i sam ja prava osoba i sl. – svakako preporučujem da se prijavite na ovaj program, iskusite život u nepoznatoj sredini i jednom zauvek razbijete predrasude o sebi da nešto ne možete da uradite”.

Upoznajte i Vi prelijepu Italiju klikom na dugme OVDJE