4 najbolje aplikacije za učenje engleskog jezika

4 najbolje aplikacije za učenje engleskog jezika

4 najbolje aplikacije za učenje engleskog jezika

Zahvaljujući razvoju tehnologije i mogućnostima koje ona pruža, danas je jezike moguće učiti i preko mobilnih aplikacija. U nastavku vam preporučujemo trenutno 4 najbolje aplikacije za učenje i usavršavanje engleskog jezika.

Duolingo

Duolingo je jedna od najboljih, ako ne i najbolja aplikacija za engleski jezik i naročito je dobra za početnike. Sa ovom aplikacijom naučićete engleski kroz video igru za samo 20 minuta dnevno. Lekcije se prilagođavaju stilu učenja a vježbe su prilagođene kako bi korisnicima pomogle u učenju. 

Memrise

Memrise koristi kreativan i lak način za memorisanje stranih reči. Cilj ove aplikacije je da pomogne korisnicima da prošire svoj rječnik učenjem  riječi na efikasan način.

Word games

Word games će donijeti napredak u razumijevanju i on pomaže u učenju novih riječi i fraza. Namenjen je onima koji već imaju osnovno razumjevanje engleskog jezika i koji žele da poboljšaju svoje jezičke vještine.

Mondly

Zainteresovani imaju priliku da od osnovnih lekcija kao što je upoznavanje, predstavljanje dođu do zahtjevnijih tema. Svaka od 20 tema traje po nekoliko sati a na vama je da odlučite koliko i kada želite da učite. 

Ukoliko ipak želite usavršiti svoje znanje engleskog jezika s nama  više o kursevima engleskog jezika možete da saznate OVDJE