Besplatan intenzivni kurs engleskog jezika na Malti

Besplatan intenzivni kurs engleskog jezika na Malti

Besplatan intenzivni kurs engleskog jezika na Malti

Učenici koji postignu najbolje rezultate tokom pohađanja nastave na našim opštim kursevima  od A1 do C2 nivoa engleskog jezika, imaju jedinstvenu mogućnost da besplatno pohađaju intenzivni kurs engleskog jezika u trajanju od mjesec dana na Malti. Ovu pogodnost obezbjedili smo u saradnji sa našim partnerima sa Malte.

S obzirom na to da je engleski zvanični jezik Malte, imaćete priliku da ga vježbate svaki dan i koristite sa kolegama sa kursa

Možete da pohađate kurseve engleskog jezika od klasičnih preko konverzacijskih pa sve do priprema za internacionalne ispite.

Tipovi kursa koje možete da pohađate su:

  • opšti od A1 do C1
  • konverzacijski od A1 do C1
  • kurs poslovnog engleskog
  • pripremni kurs za TOEFL ili IELTS a

Trajanje kursa je mjesec dana, a možete da birate u kojem mjesecu tokom godine ćete da pohađate kurs

Smještaj tokom pohađanja kursa možete da budete smješteni u porodici ili u privatnom smještaju koji obezbjeđuje škola u kojoj pohađate kurs, takođe možete da boravite kod svojih poznanika ili rodbine.

Šta posjetiti na Malti?

Na Malti nećete samo pohađati nastavu već ćete imati priliku i za dobar provod i odmor. Pored ekskurzija koje su uključene u svaki od programa koji vas možda interesuje možete posjetiti i lokacije poput Popeye Village Set gdje je sniman film Popaj 1980. godine, zatim neolitske hramove, ili the Blue Lagoon na ostrvcetu Comino, a takođe možete posjetiti mjesta na kojima su se snimale scene iz Igre prijestola.

Prijavite se za jedan od naših kurseva klikom na dugme PRIJAVI SE i iskoristite priliku da usavršavate engleski na Malti.

Više informacija na broj telefona 066 467 322 ili na e-mail adresu: [email protected]

Vidimo se! 🙂