Prijatelji koji će vas dočekati raširenih ruku

Prijatelji koji će vas dočekati raširenih ruku

Prijatelji koji će vas dočekati raširenih ruku

Milica je odlučila da prenese dio svog iskustva iz Španije. Kako provodi dane u sunčanoj Španiji pročitajte u nastavku.

Pozdrav svima!

Nalazim se u predivnoj, sunčanoj Španiji gde leti sunce zalazi tek u pola 11. Svaki proveden dan ovde donosi nova iskustva, a ako nista drugo, boraviti u drugoj zemlji, živeti kao njen građanin dva meseca, ili više, zaista je neprocenjivo. Još od kad sam bila dete san mi je bio da otputujem u Španiju i na putu ka ovamo nisam mogla da poverujem da se on zaista ostvaruje. 

Sigurna sam da svako od vas ima želju da upozna neku zemlju i o njoj sanja od detinjstva baš kao i ja. Pa, pogodite sta? Uz CAR vaš san može biti ostvaren vrlo lako. Jedino što je neophodno je da zaista to hoćete! Moje putovanje ovde se završava za dve nedelje, a imam osećaj kao da je tek toliko proslo, i ako sam ovde već više od mesec dana. Šta da vam kazem, vreme provedeno u Madridu, kao da ima krila.

Osim Madrida, posetila sam Marbellu, nedaleko udaljen grad od Malage, zatim Kadiz, i planiram sa porodicom da odem u Segoviju. Takođe, želim da posetim i Barselonu, o njoj sam čula sve najbolje. Tako da, dragi moji, u kojem god gradu da se nalazite, ne brinite, jer svaki vikend možete posetiti neko novo mesto. Zatim, vežbanje engleskog jezika sa decom uopste nije naporno, i ne zaboravite da kakve god poteškoce da imate, uvek možete otvoreno razgovarati sa svojom porodicom i oni će vam pomoci. Porodica u kojoj se ja nalazim se maksimalno potrudila da se osećam kao kod svoje kuce, i mogu vam reći da su uspeli u tome.

Sada, kada god dođem u Španiju svesna sam da imam prijatelje ovde koji ce me uvek dočekati raširenih ruku. Tako da kada god vam dosadi sivilo grada u kojem živite, promenite sredinu, obogatite svoje znanje i vratite se vedri. Tada ćete osetiti koliko volite svoju zemlju i poznajete druge narode. Topla preporuka svima koji žele da napreduju u svom zivotu, nauče o drugim kulturama i prošire krug prijatelja preko cele zemaljske kugle!

Želite da učestvujete u programu kulturne razmene sa Španijom ? 

Prijavite se upravo OVDE