Upoznajte koordinatorku English Teaching programa

Upoznajte koordinatorku English Teaching programa

Upoznajte koordinatorku English Teaching programa

Sa sigurnošću mogu da kažem da je Centar za afirmaciju i razvoj u našem regionu prepoznat kao mjesto na kom se iz dana u dan pružaju nove prilike za lični razvoj, sticanje novih znanja, vještina i dragocjenih iskustava.

Jedna takva jedinstvena prilika upravo jeste naš program English Teaching u Kini koji omogućava mladim i obrazovanim ljudima iz cijelog regiona da bez poteškoća pronađu posao, žive i rade u jednoj od vodećih ekonomija svijeta.

Kada sa kandidatima radite od samog početka i vodite ih kroz cjelokupan proces, vrlo dobro ih upoznate jer ste sa njima u svakodnevnom kontaktu, tako da svaki njihov dobro obavljen zadatak doživljavate kao lični uspjeh. To je osjećaj koji vas motiviše da svoj posao obavite još kvalitetnije i bolje, da budete posvećeni i otvoreni za nove ideje.

Pri tom, veoma me veseli činjenica da, kada obavimo sve formalne obaveze, dolazimo do finalne faze pripreme za program koja podrazumijeva rad u kineskim školama. Sa kandidatima se bavim pripremom kreativnih radionica i časova kako bi im prenijela svoje višegodišnje iskustvo u radu sa djecom i na taj način pomogla da se lakše prilagode novoj radnoj sredini.

Ukoliko smatrate da bi Vam dobro došla promjena ili žudite za prilikom da radite u internacionalnom okruženju pridružite nam se i ostvarite svoje ciljeve.