Upoznajte koordinatora za nastavu

Upoznajte koordinatora za nastavu

Upoznajte koordinatora za nastavu

Upoznajte koordinatora za nastavu stranih jezika, Jelenu Radojčić.

Ukoliko se odlučite da učite neki strani jezik u Centru za afirmaciju i razvoj možete birati između njih čak 8. To su trenutno njemački, engleski, ruski, francuski, italijanski, japanski, kineski i arapski. Nastava se odvija u manjim grupama i glavni akcenat je stavljen upravo na konverzaciju kroz razne interaktivne igre.

Pored kurseva na koje možete ići tokom čitave godine CAR se izdvaja od ostalih po mnogobrojnim besplatnim radionicama stranih jezika. U protekle 3 godine najposjećenija radionica je bila Expelliarmus – 20 godina magije kojom smo obilježili 20 godina od objavljivanja prve knjige o Hari Poteru.

Ja bih lično i izdvojila ovu radionicu kao događaj u kojem sam najviše uživala za vrijeme pripreme i realizacije. Osjećaj kada su svi učesnici dolazili posle radionice sa velikim osmijehom na licu je zaista neprocjenjiv.

Svim zainteresovanim koji još uvijek nisu sigurni u svoju odluku o učenju stranog jezika preporučila bih da posjete naše besplatne info časove koje redovno održavamo.

Vidimo se svakako na jednom od njih. 🙂