Svima od srca preporučujem ovaj program!

Svima od srca preporučujem ovaj program!

Svima od srca preporučujem ovaj program!

Utiske sa programa “Upoznaj Španiju” nam šalje i Jovana. Pogledajte i procenite sami zbog čega je ona toliko oduševljena ovom zemljom!
 
Španiju sam prvi put posetila prošle godine u maju i, zadivljena lepotama ove zemlje, poželela sam da tu provedem nešto više vremena. Svima sam pričala da bih volela da naučim španski, ali da, zbog obaveza na fakultetu, nemam vremena za to. Čim sam videla članak o kulturnoj razmeni, odmah sam se zainteresovala i prijavila istog dana. Uz savete i pomoć predivne Kristine i njenih kolega, trenutno se nalazim u Vajadolidu. 
 
Jutra provodim sa osmogodišnjim dečakom. Učimo engleski kroz priče o dinosaurusima, Sundjer Bobu, raznim morskim životinjama… Nije jednostavno ubediti dete da uči i tokom raspusta, tako da mislim da je najbolje pretvoriti učenje u igru, tako da nije ni svestan da uči. Uspeo je da se opusti i da priča na engleskom, čak i pred drugima, što nije mogao prethodnih godina. 
 
Porodica je zaista predivna. Uvek su tu da mi pomognu oko izbora destinacije za moje sledeće putovanje, otvoreni su za razgovor, veseli i trude se da učine moj boravak u Španiji nezaboravnim. Vikende sam provodila u Madridu, Komijasu, Akva parku u blizini Madrida, a prošlog vikenda smo svi zajedno bili u poseti njihovoj široj porodici. Oduševilo me je to što su Španci uvek spremni da pomognu, jako su druželjubivi i otvoreni. Istina je da jako malo njih govori engleski, ali će svakako uvek pokušati da pomognu i da se sporazumeju. 
 
Volela bih da moj boravak u Španiji traje duže, ali već za dve nedelje moram nazad u Srbiju. Svakako ću se ponovo prijaviti za ovaj program jer je nezaboravno, predivno iskustvo. Vratiću se kući bogatija za nova prijateljstva, predivna putovanja i osećaj koji možete poneti samo iz Španije. 
 
Svima od srca preporučujem ovaj program! PRIJAVI SE