Odlazak na kulturnu razmenu – 10 razloga zašto ići preko agencije

Odlazak na kulturnu razmenu – 10 razloga zašto ići preko agencije

Odlazak na kulturnu razmenu – 10 razloga zašto ići preko agencije

Razmišljate da idete na kulturnu razmenu ali još uvek se dvoumite da li da idete sami ili posredstvom agencije. U nastavku vam donosimo razloge koji će vam pomoći

Da li želiš da provedeš neko vreme u inostranstvu da poboljšaš drugi jezik i upoznaš drugu kulturu?

10 razloga zašto je bolje ići na kulturnu razmenu preko agencije:

  1. POUZDANOST- Kancelarija u kojoj možete dobiti sve informacije, kao i kontakt telefon. Uvek ima neko ko može da vam pomogne, ukoliko naidjete na bilo kakav problem. Nije kao bilo koja online platforma, na kojoj ne možete da računate da će se javiti ljudsko biće, i pomoći , i imati mogućnost da se izvrši vaš prebačaj ako je to zaista potrebno.
  2. ISKRENOST- Agencija pruža mogućnost da otklonite sve svoje sumnje,i pruža verodostojne informacije o programu zemlje koju ste izabrali.
  3. SAVETOVANJE- Agencija vam nudi pomoć u ispunjavanju aplikacije, kako bi bila kompletna, da bi privukla interes porodice koja treba da vas izabere, sa kojom treba da imate intervju.
  4. DOKUMENTACIJA- Agencija vas obaveštava o svoj dokumentaciji koja vam je potrebna za putovanje u odabranu zemlju, i stoji na raspolaganju za pravna pitanja o tome.
  5. SELEKCIJA PORODICE- Porodice koje vam se predstavljaju , takodje su prošle kroz selekciju od strane druge agencije, intervjuisane su, i svesne važnosti kulturne razmene.
  6. INFORMACIJE O PORODICAMA- Porodice koju su odabrale saradnju sa agencijom, moraju da se drže zakona o radnim satima učesnika programa, i preporučenim od strane agencije. Takodje agencija ih obaveštava koji su to „kućni poslovi“ koje mogu da zahtevaju od kandidata. Ne prihvata se svaka porodica koja želi da primi kandidata.
  7. VOĐENJE- U procesu selekcije, direktno ste u kontaktu sa agencijom, obaveštavamo vas tokom celog procesa da sve bude jasno , pre prihvatanja porodice.
  8. POMOĆ- Pomažemo vam u pronalasku škole, ukoliko je to potrebno, dajemo vam kontakte od drugih kandidata u vašoj blizini, tako da brzo možete da se sprijateljite. Možete nas kontaktirati na telefon koji vam je dostupan 24 časa.
  9. RELOKACIJA(Prebačaj)- Agencija vam pruža podršku i mogućnost da promenite porodicu, ako u nekom slučaju odnosi sa prvom ne funkcionišu.
  10. SPOKOJSTVO- Ako izaberete agenciju za saradnju, primićete profesionalnu i verodostojnu uslugu. Spojiće te sa porodicom koja najviše odgovara tvojoj ličnosti. Tako ćete moći da putujete mirno,znajućin da možete da računate da podršku od vaše agencije.

Da li treba da navedemo još razloga?

Svaka od naših agencija sarađuje sa različitim agencijama zemlje koju ste odabrali, koje imaju veliko iskustvo.

Još razmišljaš?