Kursevi za studente i profesore jezika

Kursevi za studente i profesore jezika

Kursevi za studente i profesore jezika

Nudimo Vam specijalizovane kurseve koji pomažu studentima i profesorima jezika da se dodatno usavrše i unaprijede svoje vještine u nastavi i radu sa studentima. Ukoliko studirate jezik ili već radite u nastavi, ali želite da čujete iskustva kolega i dobijete savjete i pomoć od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, ovo je pravi izbor za Vas!

Nudimo Vam kurseve za profesore engleskog, španskog, francuskog i italijanskog jezika, koje možete pohađati u zemljama u kojima se navedeni jezici govore. Učićete od kvalifikovanih profesora koji su svoje karijere posvetili obučavanju budućih profesora i radu sa kolegama koji žele da se usavršavaju i uče o novim metodama i pristupima nastavi.

Potrebno je da dobro govorite jezik koji predajete (za neke module je minimum B1, a za neke C1) i možete izabrati modul koji Vam odgovara. Ako radite sa mlađom djecom, srednjoškolcima ili odraslima, pripremate polaznike za međunarodne ispite ili radite online nastavu i specijalizovane kurseve jezika, naši saradnici su za Vas pripremili kurseve koji su fokusirani na Vaše potrebe u nastavi i tu su da Vam pomognu da postanete bolji predavač.

Prednosti ovih kurseva su brojne:

  • Učesnici uče u malim grupama, gdje međusobno razmjenjuju ideje i iskustva, a od predavača dobijaju željene informacije o novim metodama, tehnikama i načinima organizacije i pripreme nastave.
  • Teoretsko znanje se primjenjuje u praksi, nastava je interaktivna, dinamična i kreativna.
  • Cilj je bolje razumjevanje nastavnog procesa, kao i učenje o tome kako motivisati učenike, kako pripremiti zadatke i testove za učenike na različitim nivoima znanja, kako naći inspiraciju i motivaciju da svaki čas bude poučan i koristan, ali istovremeno i zanimljiv.
  • U nastavi se koriste moderne tehnologije i diskutuje se o tome kako ih iskoristiti u radu sa učenicima.
  • Razgovara se o problemima u radu, izazovima sa kojima se nastavnici i profesori suočavaju, saradnji sa kolegama i iskustvima koja drugima mogu biti korisna.
  • Učesnici dobijaju povratne informacije o svemu što rade i njihove aktivnosti se ocjenjuju.

U zavisnosti od jezika i tipa kursa koji odaberete, možete provesti jednu ili nekoliko sedmica u našim partnerskim školama u Irskoj, Francuskoj, Italiji, Španiji ili na Malti i pored stručnog usavršavanja upoznati ljude i kulturu zemlje u kojoj boravite, uživati u njihovim znamenitostima i kuhinji, a i dodatno unaprijediti jezik.

Ukoliko ste student ili profesor jezika koji želi da uči i usavršava se, javite nam se da Vam pomognemo u tome. Za više informacija popunite formular u nastavku.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Mjesto stanovanja (grad, država) (obavezno)

    Zanimanje (obavezno)

    Jezik (obavezno)

    Nivo poznavanja (obavezno)
    A1A2B1B2C1

    Vaša poruka (nije obavezno)