Bienvenida Tamara!

Bienvenida Tamara!

Bienvenida Tamara!

Tamara je kandidatkinja koja učestvuje u projektu kulturne razmjene sa Španijom. Odlučila je da ovo ljeto provede u Barseloni, nauči nešto o novoj kulturi i jeziku. Avanturu je započela prije nepunih mjesec dana, a u nastavku možete ukratko pročitati njeno dosadašnje iskustvo.

„Kada sam sletela na aerodromu u Barseloni, dočekala me je majka porodice u kojoj ću biti smeštena narednih 2 meseca. Rekla mi je da su deca zaspala, jer sam ipak sletela u 23:00h ali da me kod kuće čeka iznenađenje. Sat vremena vožnje do kuće prošli su u prijatnom razgovoru sa Anom, podelile smo ukratko i neke detalje o mojim obavezama i ubrzo stigle kuci. Preko celog zida dočekao me je ogroman plakat na kojem su devojčice napisale “bienvenida Tamara”!

Sedam dana nakon toga, već se osećam kao deo porodice. Imam odličan odnos sa roditeljima, decom, čak i sa komšijama koje su mi pripremile paellu za  dobrodošlicu. Nadam se da će nam odnos postajati svakim danom sve bolji i blizi… vreme je pred nama.”

Nadamo se da će Tamarin odnos sa porodicom svakim danom postajati sve jači i da će iz njene posjete njima izrasti jedno dugogodišnje prijateljstvo.

Iskusite i vi čari ove divne države i prijavite se čim prije putem našeg formulara. PRIJAVI SE