Sa djecom je uvijek dinamično

Sa djecom je uvijek dinamično

Sa djecom je uvijek dinamično

Poslije dva mjeseca, iz prelijepog grada Regensburga javlja nam se učesnica programa “Upoznajmo Njemačku” sa svojim utiscima. 

“Svaki početak je neobičan i obično treba vremena za navikavanje, upoznavanje i izviđanje nove okoline. Ali na moje veliko zadovoljstvo, brzo sam se uklopila”, rekla je Nikolina. Kaže i da je dobro upoznala ritam porodice i u skladu sa njim uspjela da popuni svoje slobodno vrijeme raznim aktivnostima. Pri tome, po njenim riječima, porodica je veoma otvorena i atmosfera je uvijek divna.

U porodici je četvoro djece, što bi za svakoga bio izazov. Međutim, to je ono što Nikolini najviše odgovara. “Sa četvoro djece uvijek je dinamično, a to mi jako prija. Tako sam i željela da bude. Uvijek se nešto dešava i sve je spontano. Nikada nije dosadno i osjećam se kao da tu pripadam”. Porodica uskoro ide na more i naravno, vode sa sobom i Nikolinu.

Pored brojnih obaveza, Nikolina kaže da ima dovoljno vremena za sebe. Redovno ide na kurs njemačkog jezika i kaže da je upila nevjerovatno mnogo za tako kratko vrijeme. Brojni muzeji, spomenici, parkovi, prelijepa arhitektura i bogata istorija su samo neki od razloga za uživanje u jednom od naljepših gradova Bavarske. “Grad mi se veoma dopada. Uživam svaki dan i u njemu se pronalazim”, navodi Nikolina.

Pred Nikolinom je još deset mjeseci divnog boravka u Njemačkoj i još mnogo doživljaja. Ukoliko i Vi želite da upoznate Njemačku, ovo je jedinstvena prilika. 

Prijavi se i ti! PRIJAVI SE