Naučite da zarađujte na internetu i napravite web stranicu

Naučite da zarađujte na internetu i napravite web stranicu

Naučite da zarađujte na internetu i napravite web stranicu

Edukacija je podijeljena na dva dijela: u prvom dijelu naučićete kako da napravite svoju web stranicu koristeći WordPress, a u drugom ćete naučiti kako da uspješno promovišete svoje usluge ili proizvode, te zarađujete novac.

Bez obzira na to kojim se poslom bavili, ova edukacija je stvorena za Vas s obzirom na to da su osnove rada na računaru sve što je potrebno!

Sadržaj edukacije 

Prvo ćete naučiti kako da samostalno napravite svoju web stranicu koristeći WordPress i unaprijedite je brojnim dodacima: kontakt forme, galerije, sistem za praćenje posjeta itd.

Kada naučite da uređujete svoju stranicu, naučićete da promovišete svoje usluge ili proizvode na društvenim mrežama (Facebook i Instagram reklame).

Zatim, naučiti ćete da koristite najčešće metode za zaradu na Internetu (prodaja oglasnog prostora, online prodavnica, Google Adsense) te da iste uspješno primjenjujete.

Trajanje: 4 sedmice po četiri časa, ukupno 16 školskih časova

Kotizacija: 190 KM

Centar za afirmaciju i razvoj će učesnicima obezbjediti radni materijal i osvježenje tokom izvođenja edukacije. Potrebno je da učesnici ponesu i koriste svoj laptop tokom  trajanja edukacije.

Broj učesnika je 9. Svi prijavljeni blagovremeno će biti obaviješteni o datumu održavanja kao i planu i programu edukacije.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite prijavu za edukaciju.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Grad (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Srednja škola / Fakultet / Zanimanje (obavezno)

    Molimo Vas da ne pritiskate dugme pošalji, više od jednom! Bitno je da znate da se ne pojavljuje potvrda da je prijava poslata. Bez brige ona će sigurno stići do nas!