CAR – Malo carstvo mladih!

CAR – Malo carstvo mladih!

CAR – Malo carstvo mladih!

Sigurno znate onu pjesmicu „U svijetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo”…naše carstvo mladih pomaže mladima da zajedno grade bolju budućnost! Mi okupljamo najbolje, a ne najglasnije!

Centar za afirmaciju i razvoj je nastao na ideji da su mladi nosioci sadašnjosti i prave arhitekte budućnosti i upravo zato smo pokrenuli naš veseli caravan. Put započinjemo u Banjaluci i vodimo vas u svijet da budete dio promjena. Mi otvaramo granice i nudimo mladima mogućnost da istraže druge kulture, nacije, jezike i da se vrate bogatiji ne za jedno već za mnoga iskustva. Upravo zbog toga su naši prvi projekti bili centri za kulturu i jezik koji približavaju mladima italijansku, francusku, njemačku i englesku kulturu i daleku istočnu kinesku kulturu. Kroz ove projekte nudimo mogućnost usavršavanja jezika, studija u inostranstvu, ferijalnog rada, stručne prakse, stipendiranih programa. Kada gledate kroz naš prozor vidjećete cijeli svijet!

S druge strane, ako ste već napravili prvi korak ka poslovnom svijetu ali još niste potpuno zaplovili tim vodama pružićemo vam mogućnost da kroz naše programe, edukacije i seminare postanete stručnjaci i da sigurno plivate s ajkulama. Uz naš mlad i obrazovan kadar imaćete priliku da uvidite šta je to poslovni kodeks (Poslovno ponašanje i komunikacija), kako se ponašati pred poslodavcem (Poslodavac i vi), pokrenuti svoju internet stranicu (WordPress) i kako utabati svoj put ka uspjehu u poslovnom svijetu. Mi vam prije svega nudimo stručnost, ali u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi u kojoj ćete postići najbolje rezultate. Prolazeći kroz naše obuke dobijate mnogo više od certifikata, a to je znanje i iskustvo koje mi u Centru izuzetno cijenimo. Postaćete dijelom aktivne mreže uspješnih mladih ljudi koji su spremni da dijele svoja iskustva, savjete i ideje. Naše mreže ne poznaju granice!

Za kraj ove priče smo ostavili samo najbolje, a to su svi oni koji stoje iza ove ideje. To su mladi koji su ušli u ovu ideju svim srcem i koji u nju vjeruju. To su mladi koji su imali sreće da steknu iskustva u oblastima svog interesovanja i koji su i više nego spremni da podijele sve to sa vama. Mladi čija je želja da budući naraštaji ne moraju polagati nove temelje već da nadograđuju postojeće. Svijet napreduje, a mi ga sustižemo! Dobro došli na mjesto gdje se stvara kvalitet i postavljaju novi standardi!