Napravite svoju web stranicu

 

Naučite kako da napravite i sami uređujete svoju web stranicu za samo tri dana. Vrijeme je da vaš posao ili hobi bude vidiljiv i prepoznatljiv na internetu.

Cilj edukacije je da vas nauči kako da samostalno ovladate instalacijom i administracijom WordPress
CMS sistema te brojnim dodacima tipa kontakt formi, galerija, Google Analytics alata. Nakon završenog kursa svi polaznici biće sposobni sami postaviti i održavati web stranicu te dodavati razne module s kojima će proširivati mogućnosti svoje web stranice.

Trajanje: 3 dana po jedna sesija od 120 minuta – ukupno trajanje edukacije je 6h.

Datum i vrijeme održavanja: 29.11-01.12 u periodu od 18:00- 20.00h

Bez obzira kojim poslom se bavite ovaj kurs je stvoren za vas s obzirom da nije potrebno predznanje osim osnova rada na računaru!

Centar za afirmaciju i razvoj će učesnicima obezbjediti radni materijal i osvježenje tokom izvođenja radionice. Potrebno je da učesnici ponesu i koriste svoj laptop tokom  trajanja radionice.

Broj učesnika radionice je ograničen, a primljeni učesnici će blagovremeno biti obaviješteni o datumu održavanja radionice, kao i o planu i programu.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite prijavu za edukaciju.

Ime i prezime (obavezno)

Godište (obavezno)

Grad (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

E-mail (obavezno)

Srednja škola / Fakultet / Zanimanje (obavezno)

Molimo Vas da ne pritiskate dugme pošalji, više od jednom! Bitno je da znate da se ne pojavljuje potvrda da je prijava poslana. Bez brige ona će sigurno stići do nas!

Theme Tweaker by Unreal