Gradska uprava – šta sve mogu da uradim?

Gradska uprava – šta sve mogu da uradim?

Gradska uprava – šta sve mogu da uradim?

Zanima vas koje sve usluge za građanje pruža uprava Grada Banjaluke? Strani su vam rokovi koje treba da ispoštujete i uslovi koje morate da ispunite? Bar jednom ste lutali po hodnicima od prostorije do prostorije, tražeći pravu informaciju? Da li ste uopšte znali da postoji kancelarija za građane?

 Centar za pravnu edukaciju nastavlja sa zanimljivim i korisnim edukacijama. Ovaj put želimo da vam pomognemo da se upoznate sa uslugama koje vam pruža uprava Grada Banjaluke.  Dođite na edukaciju i saznajte koje sve poslove možete da obavite u istoj i da li ste rješenje tražili u pravoj kancelariji. Takođe, upoznajte se sa rokovima kojih ćete morati da se pridržavate, te dokumentacijom koje ćete dostavljati, odnosno pribavljati, ali i koje ćete korake usput morati da pređete.

 Edukaciju vodi:

  • Jelena Vučić, student 4. godine pravnog fakulteta i član Centra za pravnu edukaciju

Kada i gdje?

  • četvrtak, 21. mart u 18.00 časova
  • prostorije Centra za afirmaciju i razvoj u Banjaluci

Trajanje:

  • sat i 30 minuta

Edukacija je besplatna i broj mjesta ograničen, a po završetku iste svim učesnicima će biti uručeni certifikati. Prijave su otvorene do 20.03. do 18 časova ili do popune mjesta.

Napomena: Na edukaciji se neće davati konkretni pravni savjeti, niti pružati pravna pomoć u konkretnim predmetima, već je ona isključivo edukativnog karaktera, temeljena na normativnim rješenjima i praksi.

 Da biste se prijavili popunite formular u nastavku, a za rezervaciju mjesta potrebno je da potvrdite Vašu prijavu na spisku učesnika u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj. Vidimo se!

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Grad (obavezno)

    Naziv događaja na koji se prijavljujem (obavezno)

    Zanimanje (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)