Upoznajte koordinatorku kancelarije CAR-a u Sarajevu

Upoznajte koordinatorku kancelarije CAR-a u Sarajevu

Upoznajte koordinatorku kancelarije CAR-a u Sarajevu

Zdravo, ja sam Nataša. Svoj rad u Centru za afirmaciju i razvoj sam započela 2017. godine kao predavač ruskog jezika. Pozitivnu energiju, odgovornost, nove ideje, interesovanje prema mladima prepoznao je tim Centra za afirmaciju i razvoj i ubrzo mi predložio da se okušam i u radu sa kulturnim razmjenama.

 Danas, ja sam koordinator kancelarije u Sarajevu i bilo bi mi teško opisati svoj jedan radni dan. On ne počinje i ne završava se. Slike mladih ljudi – koji su danas naučili novu riječ na stranom jeziku i ponavljaju je izlazeći iz učionice, kao i onih koji su razgovarali sa porodicom iz inostranstva ili su vam poslali sliku iz strane države, na kojoj ne mogu da sakriju zadovoljstvo i sreću – slike su sa kojima i zaspim i budim se. Stoga, volim da kažem da ja ne radim posao, već pomažem mladim ljudima da se usavrše, osamostale, prošire vidike, oslobode se tuđih mišljenja i svojim željama i idejama daju krila. Kad to uspijem, ja sam srećna!

Svim mladim ljudima, preporučila bih da oslušnu svoje želje i smjelo naprave prvi korak, a za ostalo će imati vjetar u leđa, koji se zove CAR!