Besplatan kurs njemačkog jezika u Beču, Minhenu, Hamburgu ili Berlinu

Besplatan kurs njemačkog jezika u Beču, Minhenu, Hamburgu ili Berlinu

Besplatan kurs njemačkog jezika u Beču, Minhenu, Hamburgu ili Berlinu

Učenici koji postignu najbolje rezultate tokom pohađanja nastave na našim opštim kursevima  od A1 do C2 nivoa njemačkog jezika, imaju jedinstvenu mogućnost da besplatno pohađaju intenzivni kurs njemačkog jezika u trajanju od mjesec dana u Beču, Minhenu, Hamburgu ili Berlinu. Ovu pogodnost obezbjedili smo u saradnji sa našim partnerima iz Austrije i Njemačke. 

Tipovi kursa koje možete da pohađate su:

  • opšti od A1 do C1
  • konverzacijski od A1 do C1
  • gramatički od A1 do C1
  • pripremni kurs za Goethe ispit od A1 do C1 nivoa
  • pripremni kurs za ÖSD ispit A1 do C1 nivoa

Trajanje kursa je mjesec dana, a možete da birate u kojem mjesecu tokom godine ćete da pohađate kurs kao i grad u kojem ćete da boravite, a to mogu biti Beč, Minhen, Hamburg ili Berlin.

Smještaj tokom pohađanja kursa možete da budete smješteni u porodici ili u privatnom smještaju koji obezbjeđuje škola u kojoj pohađate kurs, takođe možete da boravite kod svojih poznanika ili rodbine.

Kako je Zorica, kao nagrađeni učenik, provela mjesec dana u Beču na besplatnom kursu njemačkog jezika možete da pogledate klikom na dugme OVDJE 

Prijavite se za jedan od naših kurseva klikom na dugme PRIJAVI SE i iskoristite priliku da usavršavate njemački u Njemačkoj ili Austriji.

Više informacija na broj telefona 066 467 322 ili na e-mail adresu: [email protected]

Vidimo se! 🙂

Theme Tweaker by Unreal
%d bloggers like this: