Još avantura me tek čeka

Još avantura me tek čeka

Još avantura me tek čeka

Iz jednog od najljepših njemačkih gradova, Minhena, javlja nam se Anja, učesnica projekta “Upoznajmo Njemačku”. U nastavku pročitajte njene utiske:

“S radošću želim da podijelim svoje dosadašnje iskustvo boravka u Njemačkoj i prenijeti vam dio atmosfere u koju i vi možete zakoračiti. Budite odvažni i usudite se probati savladati njemački jezik, biti dio jedne nove porodice i doživjeti iskustva druge kulture koja će vam proširiti poglede i otvoriti nova vrata života. Tokom ovog programa ne samo da upoznajete novu kulturu i ljude, nego i učite dosta više o sebi i svojim sposobnostima.

Tokom radnih dana čekaće vas „zadaci“ oko djece, ponekad i manjih kućnih poslova. Budete li mudri i pretvorite svoje obaveze u igru ili u neki produktivan rad sa djecom, postaće vam pravi užitak ono što u toku dana treba da obavite. Što se tice mog ličnog iskustva, imala sam priliku putovati u razne evropske gradove kao sto su Rim, Amsterdam i Klagenfurt, a još avantura me tek čeka, jer sam u ovoj predivnoj porodici samo tri mjeseca.

Dobro je iskoristi sve mogućnosti koje vam se pružaju u ovom programu jer time stvarate nezaboravne uspomene. Naravno, što se više edukujete o radu sa djecom, biće vam dosta lakše i zanimljivije u radu sa njima. Ne zaboravite isto tako da oni nose veliku mudrost sa sobom i da od njih možete dosta toga naučiti. Za kraj, bila sam te sreće da uđem u porodicu koja je otvorenog i avanturističkog duha, njeguje prave životne vrijednosti, kao što je uživanje sa porodicom i prijateljima, i tako da ovo proljeće organizujemo druženje u našoj domovini sa mojom porodicom”.

Ukoliko želite da učestvujete u programu kulturne razmjene sa Njemačkom, prijavite se klikom na dugme  PRIJAVI SE