Pokrećem svoj biznis, kako da ga registrujem – S.P. ili D.O.O.?

Pokrećem svoj biznis, kako da ga registrujem – S.P. ili D.O.O.?

Pokrećem svoj biznis, kako da ga registrujem – S.P. ili D.O.O.?

Želite da pokrenete vlastiti biznis ili firmu? Niste sigurni na koji način to učiniti? Da li registrovati djelatnost kao samostalni preduzetnik ili osnovati društvo sa ograničenom odgovornošću? Imate ideju za profitabilnu djelatnost, a ne znate odakle da krenete?

Centar za pravnu edukaciju nastavlja sa zanimljivim i korisnim edukacijama. Ovaj put želimo da vam pomognemo da odlučite šta je u konkretnom slučaju bolje za vas, S.P. ili D.O.O. Dođite na edukaciju i saznajte koji oblik privredne djelatnosti odabrati, koje su prednosti, a koje mane jednog i drugog, te kako teče proces od registracije preko poslovanja, pa do prestanka S.P. i D.O.O.

Odgovor na sva pitanja daće vam Tijana Milačić, advokatski pripravnik u Advokatskoj firmi Sajić.

Prijavite se na edukaciju koja će se održati u utorak, 7.11.2017. godine, sa početkom u 18:30h u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj.

Edukacija je besplatna i broj mjesta ograničen, a po završetku iste svim učesnicima će biti uručeni certifikati. Prijave su otvorene do 6.11. 17 časova ili do popune mijesta.

Trajanje edukacije je 1 sat i 15 minuta.

Napomena: Na edukaciji se neće davati konkretni pravni savjeti, niti pružati pravna pomoć u konkretnim predmetima, već je ona isključivo edukativnog karaktera, temeljena na normativnim rješenjima i praksi.

Da biste se prijavili popunite formular u nastavku, a za rezervaciju mjesta potrebno je da se upišete na spisak učesnika u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj. Vidimo se!

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Grad (obavezno)

    Fakultet i smjer (obavezno)