Saobraćajka – šta sad?

Saobraćajka – šta sad?

Saobraćajka – šta sad?

Drumski saobraćaj važi za jedan od najnesigurnijih saobraćaja. Ipak, na dnevnoj bazi nekoliko  stotina hiljada motornih vozila prolazi našim cestama. Učestale gužve, nervoza vozača, nepridržavanje saobraćajnih propisa i vremenske neprilike su samo neki od uzroka saobraćajnih nezgoda…

Desila se „saobraćajka“. Šta sad?

Aleksa Prole, advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji mr Duške Bogojević, koja godinama unazad uspješno rješava postupke naknade štete, uputiće vas u osnovna prava oštećenih u saobraćajnim nezgodama, bilo da je u toj nezgodi učestvovalo registrovano vozilo, neregistrovano vozilo ili vozilo registrovano u stranoj državi. Takođe, biće riječi i o vansudskoj nagodbi, ali i sudskom postupku za naknadu materijalne i nematerijalne štete.

Prijavite se na predavanje koje će se održati u srijedu, 20. septembra u 18h u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj!

Predavanje je besplatno i broj mjesta je ograničen.

Trajanje predavanja je 90 minuta.

Napomena: Na predavanju se neće davati konkretni pravni savjeti, niti pružati pravna pomoć u konkretnim predmetima, već je predavanje isključivo edukativnog karaktera, temeljeno na normativnim rješenjima i praksi.

Prijave su otvorene do 18.9.2017. u 17:00 časova ili do popune mjesta.

Ime i prezime (obavezno)

Godište (obavezno)

E-mail (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Grad (obavezno)

Fakultet i smjer (obavezno)

Theme Tweaker by Unreal
%d bloggers like this: