Mladima bih srdačno preporučila ovaj program

Mladima bih srdačno preporučila ovaj program

Mladima bih srdačno preporučila ovaj program

Često je mišljenje da je najljepša regija Njemačke Sjeverna Rajna Vestfalija. Iz gradića Aldenhoven, oko kojeg gradovi Keln, Diseldorf i Ahen tvore skoro savršen trougao, javlja nam se učesnica projekta „Upoznajmo Njemačku“ – Anja.

Aldenhoven broji malo više od 13 hiljada stanovnika, ali Anja je u njemu pronašla svoj drugi dom. „Potpuno je drugačije kada negdje živiš i imaš obaveze, nego kada odeš samo kao turista. Utisci su sjajni!“, podijelila je, dodavši da se kroz projekat može naučiti nevjerovatno mnogo o njemačkoj tradiciji i kulturi.

Pored vremena koje provodi sa djecom, Anja je našla vrijeme i za turizam. Posjetila je Hajdelberg, Duizburg i naravno, očaravajući Keln i kaže uz to: „Ovo je odlična prilika za učenje njemačkog jezika“.

Pred Anjom je još nekoliko nezaboravnih mjeseci u Njemačkoj i ona nam prenosi: „Preporučila bih svakome da se prijavi na ovaj program. Možete upoznati Njemačku, naučiti jezik i u slučaju da nekada u budućnosti želite da se školujete u Njemačkoj, ovo je odlična odskočna daska“.

Prijavite se i Vi!

 

 

Theme Tweaker by Unreal
%d bloggers like this: