Više nego što sam očekivala – Utisci učesnice projekta „Upoznajmo Njemačku“

Više nego što sam očekivala – Utisci učesnice projekta „Upoznajmo Njemačku“

Više nego što sam očekivala – Utisci učesnice projekta „Upoznajmo Njemačku“

Da biste osjetili duh Njemačke i doživjeli nevjerovatno bogato iskustvo, ne morate da boravite u velikom gradu. Iz, po njenim riječima „bajkovitog“, sela Nordenbeck javlja nam se Nataša, učesnica programa „Upoznajmo Njemačku.

Nataši je prvi put da odlazi u nepoznatu zemlju i priznaje kako je imala veliku tremu. Postavljala je sebi mnogo pitanja: „Da li će biti onako kako je zamišljala? Da li će se razočarati? Da li je troje djece mnogo i da li je uopšte izabrala pravu porodicu? Međutim, po dolasku u pokrajinu Hesen, u samo srce Njemačke, Nataša je pronašla i više nego što je očekivala. „Porodica živi u bajkovitom selu Nordenbeck, u jednom istorijskom dvorcu. Imaju troje divne djece, s kojima se često igram u pijesku, berem cvijeće i ljuljam na ljuljašci. Često svi zajedno pravimo ručak u bašti. Uvijek se dešava nešto novo“, kaže nam Nataša i dodaje: „Porodica ima dugačku istoriju, tako da, uvijek naučim nešto novo“.

Pored vremena koje provodi sa porodicom, Nataša nađe vrijeme za druženje sa mještanima njenog i susjednog sela, u kojima se, po njenim riječima „uvijek nešto dešava“.

Pred Natašom je još mnogo nezaboravnih mjeseci i poručuje: „Preporučila bih svakome da se prijavi za ovaj program. Smatram da je ovo jedno neverovatno iskustvo i da svako treba da proba“

Prijavite se i Vi!

Theme Tweaker by Unreal
%d bloggers like this: